Címek

Telefonszám 06 70 39 89 329

Email info@xbutor.hu

Gardróbszekrények RAKTÁRRÓL
Fürdőszoba bútorok raktárról
Nappali bútorok raktárról

Címek

Új nappali szekrénysorok a kínálatban

Nálunk itt az xbútor webáruházban az év csak akkor kezdődik amikor a kollégák visszaérkeznek a lengyel bútorshow-ról. Hozzák az újdonságokat, új beszállítókat szereznek és miután vége a kiállításnak a gyártók is mintha fel&ea ..
Teljes

Beküldte: 15/05/2019

Segítség PR cikk íráshoz

Az, hogy az Xbútor webáruház az online  bútorkereskedelem élvonalába tartozik az nem kérdés és ez nem véletlen. Sokat teszünk érte, hogy a vásárlók megtaláljanak. Az utóbbi időszak egyik legfontossabb eszköze a PR cikk. Találhatunk profi szovegírókat, ..
Teljes

Beküldte: 15/05/2019

Megjelentünk a független médiában

Nemrégiben a vasarolj-okosan.hu hírportálon egy nagyon szimpatikus cikket közöltek bútor webáruházunkról és azon belül is komplett hálószoba kínálatunkról. Nekünk, az Xbútor webáruház dolgozóinak nagyon jól esik, hogy egy tőlünk külön &aac ..
Teljes

Beküldte: 07/02/2019

Bútor Webáruházunk garantálja az ország legjobb árait!

  Mi, itt az Xbútor webáruházban már évek óta az online bútor kereskedelem élvonalába tartozunk, több tízezer elégedett ügyféllel, több ezer tonnányi eladott bútorral…  Ennek oka nem más, mint az, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a bútorok megfel ..
Teljes

Beküldte: 25/10/2018

Bútor , nem probléma VI. - A bútor hamisítók

Bútor webáruházunk ezúton szeretné felhívni figyelmüket a napjainkban egyre jobban elharapódzó bútorhamisítókra. Csak úgy mint például a ruháknál megjelentek a bútorkereskedésekben is a bóvli, alacsony minőségű hamisítványok. Figyeljen oda amikor leadja megrendelését, vagy egy áruházban mutatják be álmai bútorát önnek, hogy az eredeti, magas minőségű termék legyen. A legkönnyebben felismer ..
Teljes

Beküldte: 22/11/2013

Bútor , nem probléma V - Hogyan válasszunk ülőgarnitúrát?

Mit tegyen, mielőtt elindul ülőgarnitúrát vásárolni? Az első és legfontosabb, hogy gondolja végig a következőket: Milyen konkrét elvárásai vannak a bútorral szemben? Pl. legyen kényelmes, legyen könnyen tisztítható, stb. Gondolja végig, hogyan fogják használni, mekkora igénybevételnek kell megfelelnie, illetve vannak-e egyéb speciális kívánságai? Pontosan mérje fel a rendelkezésre á ..
Teljes

Beküldte: 05/09/2013

Bútor , nem probléma IV - A hullámrugó/Színkezelés

A hullámrugót általában szivacs vagy hideg-hab belsejébe építik bele. Ezáltal megnő az ülőfelület rugalmassága és tartóssága is. Olyan bútoroknál szokták alkalmazni ahol nem lehet más típusú rugókat használni illetve költséghatékonyság szempontjából. Pl. egy kihajtható kanapé esetében nem szoktak a gyártók Bonell rugót használni mert akkor az ülőfelület túl magas lenne és az kényelmetlen. A hullám ..
Teljes

Beküldte: 18/07/2013

Egy kis történelem - Matracok akkor és most

Matrac történelem Az ősidőkben az emberek egyszerűen csoportokban aludtak. Egymás mellé kuporodtak a földre, hogy meleget termeljenek egymás számára. Nagyon gyakori volt az egymásra rakott állatbőrőkből készült "matrac" vagy némely esetben egy rakás szalma. Így távol tartották magukat a kosztól, bogaraktól és egyik másik betegségtől de koránt sem volt a legkényelmesebb matrac. Időszámí ..
Teljes

Beküldte: 08/07/2013

Bútor , nem probléma III. - Bútordiagnózis

Bútor diagnózis Miután kiszemelted a Neked tetsző bútort, mindenképpen vizsgáld meg azt közelebbről a következő sorrendben: Először azonosítsd be, hogy milyen anyagból illetve anyagokból készült a termék. (Első lépésként megkérdezheted az eladót is. A legtöbb helyen tudnak felvilágosítást adni.) Valódi fa bútor ellenőrzése: minden oldalról (kívül- és belül is) nézd meg, főle ..
Teljes

Beküldte: 05/07/2013

A Nyereményjátékokról

FACEBOOK nyereményjátékunkra való tekintettel, alapelvünkhöz híven idézek egy cikket a közösségi portál nyereményjátékairól, és arról, mire kell vigyázni illetve odafigyelni.   Van esélyed nyerni?   Ugyanis ha Te szabálytalan játékban játszol a Facebookon, akkor könnyen lehet, hogy segítesz a cégnek elérni a marketingcélját, de lehet, hogy Neked igazából nem lesz esély ..
Teljes

Beküldte: 27/06/2013

Képgaléria a weblapon: Bútor, nem probléma kampány

Felkerült az oldalra egy Fotók menüpont. Itt általunk készített képeket tekinthetnek meg a raktárról, munkánkról, bútorokról és egyéb a honlap témájához kapcsolódó dologról. Ezzel is szeretnénk elősegíteni, hogy a vásárlók jobban belássanak a kulisszák mögé, ezzel megpróbálva egy mélyebb, bizalommal teli kapcsolatot kialakítani. Csak úgy, ahogy az oldal többi része, még ez is fejlődni fog. h ..
Teljes

Beküldte: 26/06/2013

Galaxy nappali szabályozható LED - Új technológia

Modern szekrénysor a minőséget kedvelőknek! Gyönyörű magasfényű, barázdált fekete-fehér MDF lapokból, a legmodernebb technológiával készítve. Magyarországon először az X Bútor Webáruház jóvoltából. RGB LED-szalag vezérlő + infravörös távirányító - 16 fajta állandó kijelző mód (16 szín elérése 16 alapértelmezett gombbal) - ki-be kapcsolás gomb - fényerőszabályoz ..
Teljes

Beküldte: 25/06/2013

Bútor , nem probléma II. - Bútorlapok

A valódi fa anyagokon kívül, nagy mennyiségben gyártanak bútorokat mesterséges alapanyagokból. Ezek az anyagokszintén természetes alapanyagúak, de a fákat feldolgozás után különböző technológiákkal tömörítik, ragasztják, majd egy díszítő fedőréteggel vonják be. Sokan rossz minőségűnek gondolják ezeket az anyagokat, mert hogy ezek már "nem igazi fák". Tudni kell azonban, hogy felhasználásuk ..
Teljes

Beküldte: 18/06/2013

Kókuszmatrac, te hallottál már róla?

A kókuszrost filc, a kókuszdiót védő burokból készül. A kókuszdiót kb. 6-8 cm vastagságú védőburok veszi körül, mely a rostokat tartalmazza. Ezeket a rostokat több hónapos áztató feltárással nyerik és teszik feldolgozhatóvá. A rost a cellulóz alapú, könnyű szerkezeti felépítésű, rugalmas, moly-, atka- és baktériumálló. A hosszú áztatási idő jelzi azt, hogy a kókuszrost a felhasználás során ..
Teljes

Beküldte: 12/06/2013

Bútor , nem probléma I. - Bútor vásárlás, tanulópénz helyett

Manapság a webes piactér folyamatosan növekszik. Otthonról, kényelmesen vásárolhatunk az internet segítségével pár kattintással. Az online piac viszont a sok pozitív jelző ellenére, cseppet sem biztonságos. Hetente megjelenő cikkünkkel szeretnénk segítséget nyújtani, mire figyelj amikor bútort választasz.   Elsőként felmerülő kérdések lehetnek: -Hol fogod megtalálni pon ..
Teljes

Beküldte: 12/06/2013
Back to Top