Bútor , nem probléma VI. - A bútor hamisítók

Telefonszám 06 70 39 89 329

Email info@xbutor.hu

Gardróbszekrények RAKTÁRRÓL
Fürdőszoba bútorok raktárról
Nappali bútorok raktárról

Bútor , nem probléma VI. - A bútor hamisítók

Bútor , nem probléma VI. - A bútor hamisítók

Bútor , nem probléma VI. - A bútor hamisítók

Bútor webáruházunk ezúton szeretné felhívni figyelmüket a napjainkban egyre jobban elharapódzó bútorhamisítókra. Csak úgy mint például a ruháknál megjelentek a bútorkereskedésekben is a bóvli, alacsony minőségű hamisítványok. Figyeljen oda amikor leadja megrendelését, vagy egy áruházban mutatják be álmai bútorát önnek, hogy az eredeti, magas minőségű termék legyen.

bátor hamisítókA legkönnyebben felismerni onnan lehet a hamis bútort, hogy a konkurens boltokhoz, vagy web áruházakhoz képest horribilisen alacsonyabb az ára. Ránézésre esetleg illusztrációról ugyan az, de ha volt szerencséje már megtekinteni az eredeti verziót, észrevehető például egy sarok esetében a szövet eltérése, tapintásra, vastagságra ami mind mind az élettartam rovására van kispórolva ezekből a hamis kópiákból. Érdemes az ajtókat, ágyneműtartókat kinyitni megtekinteni a belső felépítését, a szövet rögzítésének módját (itt megfigyelhető az anyag vastagsága is)

Természetesen az alacsony ár még nem minden esetben jelenthet minőségi romlást, web áruházunk esetében a több éves tapasztalat és az ez idő alatt kiépített kapcsolati tőke eredményezi az alacsony árakat. De bizonyos termékek amik kerülnek például közel félmillió forintba és más helyen száz, kétszáz ezerrel olcsóbbak, már árulkodó jele lehet, hogy egy hamisítvánnyal van dolgunk. Ne essen bele ezekbe a csapdákba!

Back to Top