Új nappali szekrénysorok a kínálatban

Telefonszám 06 70 39 89 329

Email info@xbutor.hu

Gardróbszekrények RAKTÁRRÓL
Fürdőszoba bútorok raktárról
Nappali bútorok raktárról

Új nappali szekrénysorok a kínálatban

Új nappali szekrénysorok a kínálatban

Nálunk itt az xbútor webáruházban az év csak akkor kezdődik amikor a kollégák visszaérkeznek a lengyel bútorshow-ról. Hozzák az újdonságokat, új beszállítókat szereznek és miután vége a kiállításnak a gyártók is mintha felébrednének téli álmukból rákapcsolnak és küldik az újdonságaikat és a listát, hogy mi az amit kivesznek gyártásból. Elnézve az idei változásokat általánosságban elmondható, hogy az idei:

A nappali bútorok éve!

Jelen pillanatban is több tucatni bútorgyártóval vagyunk napi kapcsolatban, és kínáljuk bútaikat webáruházunkban. Van olyan gyártó aki nem nyúlt hozzá népszerű nappali szettjeihez, hanem csupán új színeket, színkombinációkat hozott be, mint pl. a Tiberia nappali szekérnysornál.

De vannak teljesen új nappali összeállítások is. Elmondható, hogy egyre népszerűbb a grafit szín és még mindíg hódit a sonoma-fehér színkombináció. Az előző években a skandináv stílus dominált most a modern vonalak irányába hajlik a stílus. Rejtett foggantyúk, lekerekített vonalak a jellemzőek. Nézzen szét nappali szekrénysoraink között és találja meg a tökéletes nappali bútort otthonába.

 

Back to Top