Bútor , nem probléma IV - A hullámrugó/Színkezelés

Telefonszám 06 20 973 2453

Email info@xbutor.hu

Gardróbszekrények RAKTÁRRÓL
Fürdőszoba bútorok raktárról
Nappali bútorok raktárról

Bútor , nem probléma IV - A hullámrugó/Színkezelés

Bútor , nem probléma IV - A hullámrugó/Színkezelés

Bútor , nem probléma IV - A hullámrugó/Színkezelés

A hullámrugót általában szivacs vagy hideg-hab belsejébe építik bele. Ezáltal megnő az ülőfelület rugalmassága és tartóssága is. Olyan bútoroknál szokták alkalmazni ahol nem lehet más típusú rugókat használni illetve költséghatékonyság szempontjából. Pl. egy kihajtható kanapé esetében nem szoktak a gyártók Bonell rugót használni mert akkor az ülőfelület túl magas lenne és az kényelmetlen. A hullámrugós termékek jó ár-érték arányt képviselnek.

Gyakran felmerülő probléma, hogy egy kép mennyire adja vissza a bútor valódi színét, anyagát. Törekszünk a lehető legnagyobb színhűségre, de sajnos a monitorok, illetve fényképezőgépek (vagy esetleg 3Dimenziós képek) nem mindenhol adják vissza ugyan azt a színárnyalatot. A nyomtatott forma (CMYK) és a képernyőn megjelenített keverési mód (RGB) is különbözik a valós alap színektől az elektronikus felépítés miatt. Ezért szeretnénk megkérni minden érdeklődőt, hogy ha egy kép nem elég jó minőségű, esetleg "fura" színei vannak, nyugodtan jelezze nekünk e-mailben ,vagy telefonon.

Webáruházunk jelen pillanatban is azon dolgozik, hogy a legújabb kollekciókat hozza el önnek az otthonába, a lehető legjobb áron!
Érdemes figyelni minket facebookon is, jelezni szoktuk ha felkerül egy új termékcsalád.

Back to Top