Mosható maszk, szájmaszk

Telefonszám 06 70 39 89 329

Email info@xbutor.hu

Gardróbszekrények RAKTÁRRÓL
Fürdőszoba bútorok raktárról
Nappali bútorok raktárról
Bútor Webáruház
chat termék

Mosható maszk, szájmaszk

Mosható maszk, szájmaszk
Mosható maszk, szájmaszkMosható maszk, szájmaszkMosható maszk, szájmaszkMosható maszk, szájmaszkMosható maszk, szájmaszk
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
700 Ft
Bruttó ár
 
   - VAGY -   
Mosható arc- és szájmaszk.

 A maszkok dupla rétegű pamutvászonból készülnek. Mosható. Megfelelő sterilizálás mellett többször is használható, így költség- és környezetkímélőbb,mint az egyszer használatos maszkok. Vegyileg nem fertőtleníthető! Gőz nélkül vasalható. Gumipántokkal rögzíthető a fülhöz.


Termék információ:

A maszk segítségével sokat tehetünk a saját  épségünk és a környezetünkben lévők megóvásáért. A textil maszk a cseppfertőzéssel terjedő  betegségektől óvja a viselőjét és a környezetét.  Általános védekezésre alkalmas.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%–ban, azonban a fertőzések elkerülése érdekében fontos a védekezés.  

Használat: Helyezze az ujjait a két gumizsinórba. Az orrmerevítőnek felül, az orron kell elhelyezkednie. Helyezze a maszkot az orrára és a szájára. Helyezze a gumit a fülei mögé. Húzza meg a maszkot fölül és alul, hogy a barázdák teljesen kisimuljanak. A cél, hogy  lefedje a száj és az orr tájékát.  90°C-on is mosható, vasalással sterilizálható, de a gumi károsodását okozhatja, így a maszk élettartama lerövidülhet. A gumis részt TILOS vasalni!

Anyag összetétele:  100% pamutvászon + gumi
Egyféle méretben kapható
Folyamatos hazai gyártás alatt
Gyártási hely: Magyarország

A megrendelt maszkokat bútorrendelés esetén a bútorral kiszállíttatjuk, így nincs szállítási költsége. Ha csak maszkot szeretne rendelni, arra is van lehetőség, ilyenkor futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. Kérjük, ha postázva kérik, azt a vásárlói megjegyzésben tüntessék fel. ( Rendszerünk automata, a kosárba helyezés után a bútorok szállítási díjait jeleníti meg, ezzel maszk vásárlása esetén ne foglalkozzon!)

Írj véleményt!

Neved:


Véleményed:Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!

Értékelés:Rossz           

Írd be az alábbi keretben lévő kódot:Back to Top